Welkom Aanmelden Aanmelding wijzigen Wat u mee moet nemen Waar Wanneer Informatie Contact Colofon Login

FNV Belastingservice Spijkenisse

Belastingservice Spijkenisse

Wat u mee moet nemen

De Belastingservice FNV kan uw aangifte in 2019 alleen verzorgen als u de machtigingscode mee neemt die u ontvangen heeft per post via de Belastingdienst.
Zonder deze code kunnen wij uw aangifte niet in behandeling nemen.

Elk lid dat in 2018 zijn aangifte heeft laten verzorgen door de Belastingservice FNV krijgt voor 31 januari 2018 de machtigingscode toegestuurd.

Mocht u deze niet ontvangen hebben of in 2018 niet uw aangifte door de Belastingservice FNV hebben laten invullen dan moet u deze code aanvragen. Pas na ontvangst van de code kunt u een afspraak bij ons maken.

Er zijn twee verschillende manieren waarop u de machtigingscode kunt aanvragen bij de Belastingdienst.

  1. U beschikt over een Digid code. U logt in op Digid en via machtigingen kunt u een machtigingscode opvragen. De code is direct beschikbaar.
  2. U kunt bellen naar het volgende telefoon nummer 088 123 65 55 op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur, geef uw BSN nummer door en vraag een machtigingscode aan. Het duurt circa 5 werkdagen voordat u deze thuis per post ontvangt.

Verder:
Alle documenten die u in 2018 heeft ontvangen van de belastingdienst, zoals: correctiebrieven, voorlopige en definitieve aanslagen en beschikking voorlopige teruggave.

Belangrijke data uit 2018: samenwonen, huwelijk, overlijden.

Alle overzichten van inkomsten over 2018 van uzelf en van uw echtgenoot of partner: jaaropgaven van salaris, uitkeringen, pensioenen en overzichten van bijverdiensten.

Overzichten van de gemaakte kosten voor uw bijverdiensten. En wat er verder nog voor u van toepassing is kunt u lezen door onderstaand document aan te klikken.

Meenemen (PDF)


Get Adobe Reader