Welkom Aanmelden Aanmelding wijzigen Wat u mee moet nemen Waar Wanneer Informatie Contact Colofon Login

FNV Belastingservice Spijkenisse

Belastingservice Spijkenisse

Informatie

De FNV belastingservice is een dienst van de FNV voor en door leden. Deze service wordt volledig gerund door vrijwilligers.

Voordat de consulenten ook maar een formulier namens de FNV invullen, zijn zij verplicht intensieve cursussen en trainingen te volgen. Daarna beginnen ze met het zogenaamde bijzitten, oftewel meekijken met een ervaren invuller. Omdat er ieder jaar wel wat regels wijzigen en om het geheugen op te frissen, volgen de invullers daarna ieder jaar cursussen voor het belastingseizoen begint.

De belastingformulieren worden op de computer ingevuld en worden dus ook digitaal verzonden. Alvorens ze verstuurd worden, kijkt een ervaren consulent echter nogmaals alle formulieren na. Na verzending wordt van ieder formulier een back-up gemaakt en wordt het digitaal bewaard voor noodgevallen, ook bij de belastingdienst maakt men immers wel eens een fout.

Wist u overigens dat de FNV de grootste belastingadviseur van Nederland is?

Alweer voor het dertiende jaar kunt u via deze site 24/7 online een afspraak maken. Wanneer u via deze site een afspraak maakt of wijzigt, worden uw gegevens via een beveiligde verbinding (SSL) verstuurd, herkenbaar aan het slotje in uw browser. Uw gegevens worden bewaard zodat u volgend jaar nog makkelijker een afspraak kan maken. Uiteraard worden uw gegevens niet aan derden verstrekt en ook de FNV zal deze niet gebruiken.